Over EngiPro

EngiPro bvba, Engineering & Project Consultancy, is een engineeringbureau gespecialiseerd in het verlenen van technische assistentie aan bedrijven bij de realisatie van multi-disciplinaire projecten (‘detachering van ingenieurs & specialisten op projectbasis’, ‘projectsourcing’).

Onze ervaring stelt ons in staat de noden van het bedrijf correct in te schatten en het juiste profiel van de kandidaat op te stellen.

Onze klanten zijn KMO’s en bedrijven uit de chemie, de petrochemie, de voeding, de staalindustrie, de autoindustrie, de pharmaceutische industrie en diverse andere industriële sectoren die om allerlei redenen (tijdelijk meer werk, nood aan specifieke know-how) beroep doen op onze diensten.

Onze missie is een partner te zijn van bedrijven op gebied van technische ondersteuning bij de realisatie van hun projecten.
Wij streven ernaar om op een snelle en kostefficiënte manier de juiste technische persoon in te zetten. Een goede analyse van de behoefte van de klant enerzijds en van de technische ervaring en expertise van onze medewerkers anderzijds zijn onontbeerlijk voor een goede dienstverlening.

Onze medewerkers zijn ervaren projectmensen die op een efficiënte, professionele en kwalitatief hoogstaande manier technische ondersteuning geven aan het bestaande projectteam bij onze klanten.

EngiPro bvba, Engineering & Project Consultancy, is lid van Federgon, Departement Projectsourcing.

EngiPro bvba, Engineering & Project Consultancy voldoet aan het kwaliteitslabel van Federgon en heeft bijgevolg het recht om het label “Federgon Projectsourcing – Certified” te gebruiken . Dit label staat borg voor professionalisme en garandeert de naleving van een degelijke gedragscode waarbij de nadruk ligt op kwaliteit en ethisch ondernemen

Lees ook onze bedrijfsbrochure in PDF formaat.

Uw contact bij EngiPro

Chaintec Group - EngiPro

Patotterijstraat 11

9250 Waasmunster

België

Tel: +32 3 773 40 45

Email: info@engipro.be