Opdrachtgevers

Zoekt U technische specialisten voor uw projecten, dan bent U bij EngiPro aan het juiste adres ?

EngiPro, projectsourcing bedrijf actief in de engineering en projecten, vormt de schakel tussen de industrie en externe professionals die technische assistentie verlenen bij de realisatie van multi-disciplinaire projecten.

De markt waar EngiPro zich op richt zijn KMO’s en internationale bedrijven uit de chemische- en petrochemische sector, de voedings-, staal- en auto industrie alsook andere industriële sectoren. De redenen waarom bedrijven een beroep doen op EngiPro kunnen zeer uiteenlopend zijn. Het ontbreken – in huis – van specifieke know-how of expertise, een dringende opdracht of een tijdelijke verhoging van de productie kan een situatie creëren waarbij externe expertise van een projectenbureau dient aangetrokken te worden. De kwaliteit en snelheid waarmee EngiPro een antwoord biedt aan hun opdrachtgevers is kenmerkend voor het bureau.

Projectsourcing is een flexibele manier om externe specialisten in te schakelen om de aanwezige knowhow te versterken, om projectteams te versterken of voor opdrachten die niet tot uw kernactiviteiten behoren.

Er beslaan verschillende andere benamingen voor : outsourcing, contracting, aanneming, projectwerk, detachering.

Wilt U meer weten over onze werkwijze ?

Wilt u weten welke bedrijven er reeds allemaal beroep hebben gedaan op EngiPro om hun projecten tot een goed einde te brengen, bekijk dan onze lijst van referenties. U vindt op deze pagina’s ook een overzicht van onze werkwijze  en enkele praktische voorbeelden van reeds gerealiseerde opdrachten.

Uw contact bij EngiPro

Chaintec Group - EngiPro

Patotterijstraat 11

9250 Waasmunster

België

Tel: +32 3 773 40 45

Email: info@engipro.be